Τρόποι Αποστολής

ΚΕΝΤΡΙΚΗ / Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

To www.aglopoulos-racing.com αποστέλλει τα προϊόντα του με ιδιωτική μεταφορική εταιρεία (courier) εφόσον πρόκειται για μη ογκώδη προϊόντα. Το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ελάχιστο Κόστος Αποστολής
Το ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι 5 €. Στα περισσότερα προϊόντα μας αυτό είναι και το συνολικό κόστος αποστολής. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφορικών υπολογίζεται εμφανώς σε κάθε παραγγελία και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό κόστος.

Ημέρες Παράδοσης
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται την ίδια ή την επόμενη μέρα της παραγγελίας για τα προϊόντα που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Για τα υπόλοιπα η αποστολή είναι από 2 έως 8 ημέρες (εργάσιμες). Σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις το χρονικό διάστημα μπορεί να επεκταθεί.

Δωρεάν αποστολή
Στην περίπτωση δωρεάν μεταφοράς θα πρέπει τα προϊόντα να είναι προπληρωμένα(τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, κτλ.) για να γίνει η αποστολή τους.
Ο πελάτης που δικαιούται δωρεάν αποστολή δεν μπορεί να πληρώσει με αντικαταβολή. Σε περίπτωση που επιλέξει να πληρώσει με αντικαταβολή τότε χάνει απευθείας την προσφορά δωρεάν αποστολής.
Από την δωρεάν αποστολή εξαιρούνται ογκώδη προϊόντα όπως μπαγκαζιέρες, προφυλακτήρες, κτλ.

Δωρεάν Παραλαβή από το Φυσικό Κατάστημα: Φαρσάλων 11-Λάρισα
Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από το φυσικό κατάστημα Αγγλόπουλος Racing στη Λάρισα.
Σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης δε χρεώνεται με μεταφορικά.

Παράδοση Μεγάλων σε Όγκο Προϊόντων
Η παράδοση των μεγάλων σε όγκο προϊόντων γίνεται από την μεταφορική εταιρεία επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε όροφο θα πρέπει πριν κάνετε την παραγγελία να επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων 2410 232019 για να σας γνωστοποιήσουν το επιπλέον κόστος.

Translate »